Op onze locaties met bijzondere geschiedenis ontvangen wij uw gasten voor congressen, vergaderingen, presentaties, evenementen en personeelsfeesten, tot 450 personen.

Nina’s Keuken

Altijd al willen ervaren hoe een Michelin sterren chef door een moestuin loopt? Ga mee en ontdek de smaken van de moestuin tijdens deze pluk en proef wandeling. We gaan bijzondere kruiden eetbare bloemen oogsten, en laten zien hoe we zorgdragen voor de bodem terwijl de beste kwaliteit producten worden geteeld. Het gehele proces van “farm to table” wordt chronologisch inzichtelijk gemaakt en geproefd!

De Vuurplaats

In deze workshop duik je diep in de wereld van het asada barbecueën. Leer samen in teams het vuur beheersen en duurzame gerechten bereiden. Onder begeleiding maak je zelf BBQ gerechten met recepturen. Na het koken geniet je samen aan een lange tafel van alle lekkernijen.

King of the Grill

Altijd al willen ervaren hoe een Michelin sterren chef door een moestuin loopt? Ga mee en ontdek de smaken van de moestuin tijdens deze pluk en proef wandeling. We gaan bijzondere kruiden eetbare bloemen oogsten, en laten zien hoe we zorgdragen voor de bodem terwijl de beste kwaliteit producten worden geteeld. Het gehele proces van “farm to table” wordt chronologisch inzichtelijk gemaakt en geproefd!

Qeet

Altijd al willen ervaren hoe een Michelin sterren chef door een moestuin loopt? Ga mee en ontdek de smaken van de moestuin tijdens deze pluk en proef wandeling. We gaan bijzondere kruiden eetbare bloemen oogsten, en laten zien hoe we zorgdragen voor de bodem terwijl de beste kwaliteit producten worden geteeld. Het gehele proces van “farm to table” wordt chronologisch inzichtelijk gemaakt en geproefd!

Twist of Flavour

Altijd al willen ervaren hoe een Michelin sterren chef door een moestuin loopt? Ga mee en ontdek de smaken van de moestuin tijdens deze pluk en proef wandeling. We gaan bijzondere kruiden eetbare bloemen oogsten, en laten zien hoe we zorgdragen voor de bodem terwijl de beste kwaliteit producten worden geteeld. Het gehele proces van “farm to table” wordt chronologisch inzichtelijk gemaakt en geproefd!

Catering Witteveen

Altijd al willen ervaren hoe een Michelin sterren chef door een moestuin loopt? Ga mee en ontdek de smaken van de moestuin tijdens deze pluk en proef wandeling. We gaan bijzondere kruiden eetbare bloemen oogsten, en laten zien hoe we zorgdragen voor de bodem terwijl de beste kwaliteit producten worden geteeld. Het gehele proces van “farm to table” wordt chronologisch inzichtelijk gemaakt en geproefd!

Laura Sabor

Altijd al willen ervaren hoe een Michelin sterren chef door een moestuin loopt? Ga mee en ontdek de smaken van de moestuin tijdens deze pluk en proef wandeling. We gaan bijzondere kruiden eetbare bloemen oogsten, en laten zien hoe we zorgdragen voor de bodem terwijl de beste kwaliteit producten worden geteeld. Het gehele proces van “farm to table” wordt chronologisch inzichtelijk gemaakt en geproefd!

Amuse Kookt

Altijd al willen ervaren hoe een Michelin sterren chef door een moestuin loopt? Ga mee en ontdek de smaken van de moestuin tijdens deze pluk en proef wandeling. We gaan bijzondere kruiden eetbare bloemen oogsten, en laten zien hoe we zorgdragen voor de bodem terwijl de beste kwaliteit producten worden geteeld. Het gehele proces van “farm to table” wordt chronologisch inzichtelijk gemaakt en geproefd!

Centraal gelegen in het midden van het Land.